Малума предизвика The Weeknd да пее на испански

Двамата изпълнители си партнират в ремикса на хитовия сингъл на Малума - HAWÁI.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 ноември 2020

Суперзвездите Малума и The Weeknd, откраднали завинаги сърцата на милиони фенове по цял свят, за първи път съчетават неповторимия си талант и музикално творчество в ремикса на хитовия сингъл HAWÁI! Това е и първият път, в който носителят на "Грами" The Weeknd пее на испански, по което съвсем не отстъпва на дуетната си половинка.

"Винаги съм се възхищавал на The Weeknd, така че тази колаборация за мен е сбъдната мечта! Обожавам това, че той допринесе с уникалния си стил, добави свой флоу и пя едновременно на испански и английски, което е впечатляващо", споделя Малума.

По ремикса на HAWÁI работи хитовото продуцентско дуо Rude Boyz, с което латино идолът създава и петия си студиен албум Papi Juancho. Мелодичното парче разказва историята на една раздяла, случваща се в модерен и погълнат от Instagram свят, в който представата за живота на другите хора може да бъде много подвеждащa.

Също както видеото към оригинала на "HAWÁI”, така и това към ремикс версията на песента е заснето от прочутия режисьор Джеси Тереро от Cinema Giants, но този път вместо в Маями, снимките са с участието на The Weeknd в Града на ангелите - Лос Анджелис. Клипът събра над милион гледания само в първите три часа след релийза, като моментално стана второто най-гледано видео в света и застана под #1 в YouTube Trending в 16 държави, сред които САЩ, Аржентина, Мексико, Чили.

47

HAWÁI за нула време се превърна в глобален хит, завладявайки не само латино чартовете, но и световните музикални класации, като прекара седмици наред под #1 – 8 в класацията на Billboard Hot Latin Songs, 9 в Billboard's Latin Streaming Songs и 3 в Billboard Latin Airplay, което бележи 18-тата #1 позиция на Малума в чарта.

Благодарение на сингъла, 26-годишният изпълнител оглави и класацията на YouTube за най-гледани видеа в световен мащаб, като в момента продължава да е в ТОП 10. Малума достигна и до #1 в класацията Billboard Global Excl. US и до #2 в Spotify чарта Global Top 50.

Фотография: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA