Дейвид и Виктория имат поредното доказателство, че са най-страхотната двойка

... или поне измежду най-страхотните в интернет пространството, където сме свикнали всичко да е блясък и суета.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2020

Дори да смятате, че Виктория не е способна на това, тя и Дейвид Бекъм не се страхуват да се изправят един срещу друг в социалните мрежи, което не само прави акаунтите им изключително приятни, но и ги нарежда веднага след Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, а те несъмнено са на първите места в това отношение.

Последният пример идва с Виктория, която обърна внимание на интересния избор на обувки, направен от съпруга ѝ.

В неделя тя публикува кадър, на който двамата с Дейвид отбелязват Деня на паметта. Бившата Пош Спайс носи деним в два нюанса на синьото, съчетан с пуловер в тъмносиньо и оранжево, докато Дейвид е облечен в бяла риза, сиво сако и кафяви рипсени дънки, комбинирани с... изключително големи, в пълен контраст с всичко останало, кафяви кожени ботуши. 

Впоследствие Виктория публикува детайлна версия на снимката в свое Instagram story, оприличавайки обувките на Дейвид на тези, които носи Гастон от "Красавицата и звяра". "Гастон си иска ботушите обратно, @davidbeckham."

Дейвид побърза да отговори и обясни странния си избор на обувки, защото добре знаем, че двамата имат безпогрешно усещане към стила почти от началото на връзката си. "Съпругата ми реши да публикува тази снимка, преди да ме попита за избора на обувки в последния момент", коментира бившата футболна звезда, обещавайки да си върне много, много скоро. "Отмъщението ще бъде сладко, @victoriabeckham." Очакваме развитието!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA