Време е "Клюкарката" да се завърне в живота ни...

Работата по дългоочаквания reboot вече започна, а първата снимачна локация? Стълбите на музея "Метрополитън".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2020

Hello Upper East Siders. Gossip Girl Here... отдавна не сме чували тези думи, нали? Е, нещата ще се променят много скоро, защото снимките на дългоочаквания reboot на "Клюкарката" вече са започнали. Хитовият сериал, който всички гледахме между 2007 и 2012 г., само за да разберем, че *** е Клюкарката (не искаме да издаваме спойлери, ако някой тепърва решава да му посвети времето си, но какво сте правили досега?) със сигурност успя да се превърне във феномен.

Предполагаме, че по същите стъпки ще (се опита да) върви и новото шоу, тъй като вече се появиха кадри на новите актьори по стълбите на музея "Метрополитън" в Ню Йорк, именно където виждаме Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър за една от първите сцени в сериала.

57

Новият актьорски състав включва главно лица, които не сме свикнали да виждаме редовно на малкия и големия екран. Търсещите самоличността на новата "Клюкарка" ще бъдат Илай Браун, Зайон Морено, Джордан Александър, Тави Джевинсън, Емили Алин Линд, Савана Смит и Томас Дохърти, а ние просто ще трябва да се подготвим психически и емоционално за сериал без Блеър Уолдорф и Серина ван дер Уудсен.

Още през септември Warner Bros. заяви пред Variety, че 10-те епизода от поредицата ще започнат снимките си до края на годината, а изпълнителният продуцент и сценарист Джошуа Сафран, който работи и по оригиналния сериал, споделя, че шоуто ще бъде "много, много различно", а героите в него ще имат "разнообразна сексуална ориентация".

Премиерата му се очаква да бъде през 2021 г., а ние ще видим използвани всички налични средства на съвременната технология. Екипът потвърждава, че със сигурност можем да очакваме повече от публикации в блогове и SMS известия.

597

Кристен Бел ще се завърне, за да разказва сюжетното действие, а към момента няма ясна информация дали Блейк Лайвли, Лейтън Мийстър, Пен Баджли, Ед Уестуик или някой от другите актьори в оригиналния каст ще се завърне за участие. Сафран споделя, че се надява да намерят свободно време за "малка поява", но така или иначе, имената им със сигурност ще бъдат споменавани. Какво ли правят в момента Серина и Блеър? Ами Дорота?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA