Доли Партън просто няма време да бъде стара

Кънтри певицата не мисли за живота си в цифри, така че нека я аплодираме силно!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 ноември 2020

Доли Партън отдавна предефинира усещането и разбирането за възрастта. Иконата на кънтри музиката, която ще навърши 75 годиин през януари, коментира с Опра Уинфри какво всъщност означава това за нея. "Не мисля за живота си в цифри. Първо, никога няма да остарея, защото нямам време да остарея. Не мога да спра достатъчно дълго, за да остарея", споделя Партън в нов епизод от шоуто The Oprah Conversation, ексклузивно за Apple TV+.

Доли казва още, че ще бъде най-добрата възможна версия на себе си, на каквато и възраст да е. "Обзалагам се, че няма да изглеждам много по-различно, когато съм на 95, ако живея толкова дълго, защото съм като сестрите Габор." (Историята на Жа Жа Габор разказваме тук!)

"Ще изглеждам като карикатура. Ще бъда млада дотолкова, доколкото ми позволяват пластичните хирурзи, но мисля, че повече от всичко, става въпрос за това, което е вътре в нас", уверява ни Доли, според която именно отношението към живота ни кара да изглеждаме млади. "Понякога може да изглеждаш млад, в случай че се чувстваш така. Тогава другите хора също ще започнат да те възприемат по този начин."

Преди месец Партън сподели, че плановете ѝ за големия 75-и рожден ден категорично включват тя отново да се появи на корицата на Playboy

"Просто бих могла да го направя. Ако успея да го съчетая с добър вкус и те го искат, ще го направим заедно с наистина добро интервю вътре, така че, да, възможно е. Определено говорихме за това", споделя изпълнителката на Jolene"Не смятам да се пенсионирам. Дори бих могла да рециклирам дрехите за онази корица от 78-ма. Гърдите са си все същите!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA