Дженифър Лопес и другите големи победители от People's Choice Awards

Шоуто просто трябва да продължи, макар от разстояние и с участието на виртуална публика.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2020

Пандемията промени завинаги начина на действие, добре познат на Холивуд и останалия свят. В това число влиза и провеждането на церемониите по награждаване, по принцип съпътствани от бляскав червен килим, фотографи, вероятно повече от броя на гостите и звездна церемония, в която всичко изглежда, меко казано, невероятно.

И понеже хилядите зрители не са вариант в момента, People's Choice Awards подготвя страшно приятна алтернатива, за да удостои големите победители на годината. Именно защото шоуто трябва да продължи, екипът зад наградите провежда церемония на живо с виртуална публика и студио, в което всички победители се изявяват в компанията на водещата Деми Ловато. Изпълнителката на Sorry Not Sorry откри церемонията с монолог, разкривайки, че това е нейното любимо шоу. "Влязохме в социалната изолация и се сходих. Изгледах наведнъж седемте сезона на "Малки сладки лъжкини" и вече не съм сгодена", споделя тя за предизвикателствата на последните няколко месеца.

В списъка с големите победители на вечерта видяхме Трейси Елис Рос, която получи приза за модна икона на годината, Уил Смит и Крис Хемсуърт - филмовите фаворити на публиката, както и София Вергара, Елън Помпео и Манди Мур, които спечелиха статуетките в телевизионните категории. BTS и годеникът на Гуен Стефани Блейк Шелтън съответно получиха наградите за група (а също и песен, и албум) и кънтри артист на годината, докато Джъстин Бийбър и Ариана Гранде са музикалните звезди с най-престижните статуетки. 

Любимата ни Зендея пък получи наградата за стилна звезда на годината, побеждавайки сериозна конкуренция като Риана, Кендал Дженър и Лейди Гага. Най-известната измежду най-известните в социалните мрежи се оказа Ариана Гранде, която и към момента е жената с най-много последователи в платформата.

Големият победител на вечерта обаче се оказа величествената Дженифър Лопес, която получи специалния приз за Икона. Качвайки се на сцената в огненочервена рокля, тя изнесе изключително емоционална реч, която взриви интернет пространството. 

"О, Боже мой, хора, 2020 не беше шега, нали? Искам да кажа, че преди тази година бяхме обсебени от спечелването на тази награда и бяхме номинирани за нея заради това кой е продал най-много албуми", споделя Jenny From The Block. "Хубавото е, че 2020-а ни показа най-важното и кое наистина има значение", казва още Джен, която бе поздравена от Никол Кидман, Рене Зелуегър и собствените ѝ деца.

"Вашата вяра ме мотивира да продължавам напред и понякога, когато съм уморена или поразена, както много от нас бяха тази година, семейството ми, приятелите ми, феновете ми и децата ми ме вдигат на крака", споделя Лопес, подчертавайки, че като латиноамериканка и като жена, на нея ѝ се е наложило да работи два пъти по-здраво, за да се докаже в индустрията.

"Така че сега стоя тук, толкова много благодарна, знаейки, че истинската мярка за моя успех не е в цифрите от боксофиса или продадените албуми, а в любовта, която изпитвам към всички вас", казва още тя. Поздравления, Джей Ло!

Фотография: Christopher Polk, E! Entertainment, Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA