Сиара и Ръсел Уилсън пускат на пазара секси аромат

Горещата звездна двойка знае от какво имаме нужда, без дори да сме го казвали. Доказателството е налице!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2020

Сиара и Ръсел Уилсън далеч не са първата двойка, взела решението да пусне на пазара собствен аромат. Може би обаче са първата такава, която се справя наистина, наистина добре.

Преди броени часове двамата представиха R&C Fragrance Duo - набор от два различни аромата, чиито бутилки са свързани с магнити, за да образуват модерна скулптурна опаковка. Уханието? Различно от обичайните заподозрени - чувствено и секси, без да е прекалено натрапчиво и силно.

Сиара и Ръсел работят върху творческия си проект в ранните дни на социалната изолация, докато певицата е бременна с третото им дете. "Имахме уникални вечери у дома. Изграждането на нов аромат беше наистина забавно", споделя тя в официалното изявление за релийза. "В процеса бе вложена много любов. Ароматът винаги е бил част от живота ми. За мен преживяването започна със спомени за колекцията парфюми на баба ми, а за Ръсел с мисъл за покойния му баща, който се бръсне и приготвя за деня."

"C" е с нотки на червени плодове, фрезия, розов пипер, жасмин, божур, гардения, мускус, сандалово дърво и ванилия. "Ухае така, сякаш току-що сте излезли от душа. Разбира се, има и нещо секси в него", споделя изпълнителката, която стана майка наскоро. "Най-важното е, че исках да бъде траен. Така че ако случайно заспите, когато се събудите, все още да носите свежест." "Хората може и да не си спомнят разговора помежду ви, но могат да си спомнят онзи аромат - ароматът, който сте оставили във въздуха", разкрива още тя.

Това е и водещото при Уилсън. Футболистът описва "R" като аромат, който те предизвиква да бъдеш секси "без усилия". Дървесният парфюм е с нотки на бергамот, амброксан, черен чай, лавандула, крушов цвят, водна лилия, пачули, мускус и ветивер. 

Сиара казва, че ежедневните ритуали за красота като носенето на парфюм са били ключови за цялостното ѝ благосъстояние след раждането през юли. "Току-що родих третото си бебе. И ще кажа, че когато влезете в тази фаза, наречена трето дете, като жена искате да преоткриете себе си", признава тя, призовавайки всички да не оставят цялостното си удовлетворение на заден план. 

Това е първото beauty начинание на Ръсел, но Сиара вече има опит в индустрията. Преди време тя си партрина с Revlon за няколко специални грим кампании. "Беше благословия да изживеем това пътешествие, да създадем този аромат заедно, така че имаме още много какво да ви покажем." Те обещават част от всички приходи да бъдат дарени на фондацията им Why Not You, която подкрепя образованието, здравето и борбата с бедността на хиляди деца по света. Ние сме очаровани!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA