Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас отпразнуваха 20 години любов

7304 дни и нощи по-късно, любовта между холивудските звезди не е избледняла ни най-малко.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са от малкото холивудски двойки, които могат да се похвалят с продължителна връзка на иначе неустойчивия любовен фон под светлината на прожекторите. Днес двамата отпразнуваха 20-годишнината от сватбата си с красиво видео, съдържащо непоказвани до този момент семейни снимки.

Големият ден е 18 ноември 2000 г., а актьорите си казват заветното "да" в любимото място на Кевин от "Сам вкъщи" - хотел "Плаза", Ню Йорк. "Преди 20 години днес с Майкъл се оженихме!! Каква невероятна вълшебна нощ! 7304 дни и нощи по-късно, и сега те обичам, както и тогава. Благодаря за любовта и смеха", споделя актрисата.

"Ще сваля маската си и ще оставя мъжът ми да ме целуне страстно, след което ще я сложа отново", разкрива тя относно скромните планове за големия ден. "Няма да правим страхотно голямо парти, не че и без това съм голям фен на купоните. Би било хубаво да съберем всичките си приятели в едно пространство, но няма да се случи, докато не излезем напълно от гората."

87

Специалният момент за връзката им идва по-малко от два месеца, след като холивудските звезди отпразнуваха рождените си дни. Любопитното е, че двамата са родени на една и съща дата - 25 септември. Астрални близнаци, доказали с времето, че са един за друг във всеки възможен смисъл! Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA