Уилям и Кейт се сбогуваха с любимото си куче

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха, че през уикенда са загубили дългогодишния си домашен любимец Лупо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2020

Кейт Мидълтън и принц Уилям обявиха, че през уикенда са загубили много важен член на семейството си, а именно дългогодишният им домашен любимец Лупо.

Двойката сподели опустошителната новина заедно със сладка снимка на черния английски кокер шпаньол в официалния Instagram акаунт на двореца Кенсингтън. "Тъжна новина, скъпото ни куче Лупо почина. Той бе в основата на нашето семейство през последните девет години и ще ни липсва много."

В коментар под трогателния пост, един от верните последователи на британското кралско семейство споделя, че благодарение на всички постове и истории, през последните няколко години той е успял да изгради връзка с Лупо, макар да е далеч до него. "Благодаря ви много, Уилям и Катрин, че ни дадохте шанс да опознаем Лупо. Определено ще ни липсва", извеждайки на преден план очевидното - загубата на първото семейно куче със сигурност не е лесна.

Лупо е кръстен на прабабата на херцогинята Олив Кристиана Мидълтън (родена Луптън), а той е заедно с нея още от 2011 г., когато Уилям отсъства от Великобритания поради различни ангажименти към Кралските военновъздушни сили.

През годините Лупо се е появявал неведнъж в кадри на семейството - по време на поло мачове, на разходки в близост до двореца, дори и в първите официални портрети на принц Джордж. Изключително очарователна история, разказвана от източници, близки до семейството, твърди, че именно кралският любимец е избрал името на първородния син на двойката.

Преди раждането му Кейт и Уилям са сложили няколко листчета с различни имена в къщата, а Лупо е сложил лапата си върху Джордж. Изпращаме много любов на цялото семейство! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA