Миранда Кер е повече от щастлива за Кейти Пери и Орландо Блум

"Толкова съм благодарна, че Орландо и Кейти се намериха, както и че аз открих невероятния си съпруг", споделя супермоделът.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2020

Миранда Кер не може да измисли по-добър партньор за Орландо Блум от самата Кейти Пери. По време на ново интервю, дадено специално за шоуто на Дрю Баримор, супермоделът коментира смесеното семейство и колко обожава факта, че Кейти е неразделна част от него. 

"Обожавам Кейти и просто се чувствам щастлива, че Орландо е намерил някого, който го прави щастлив, защото в крайна сметка най-важното нещо е Флин (синът им - бел.ред.) да има щастлив баща и щастлива майка", коментира Кер. "Толкова съм благодарна, че Орландо и Кейти се намериха, както и че аз открих невероятния си съпруг. Всички наистина се уважаваме."

Миранда не пропусна да обясни и как всички полагат усилията, за да прекарват качествено време заедно, въпреки многобройните си ангажименти. "Когато става въпрос за специални случаи, в които трябва да бъдем заедно, вземаме решенията като едно цяло. Наистина винаги мислим кое е най-доброто за Флин. Просто мисля, че това еважното." 

Кер и Блум си казват заветното "да" през 2010 г., но слагат край на взаимоотношенията си три години по-късно. Няколко години след това Миранда се омъжва повторно за изпълнителния директор на Snapchat Евън Шпигел, от когото има двама сина, а Орландо и Кейти намират любовта един в друг и в малката Дейзи Дав, която посрещнаха на бял свят в края на август.

И макар всичко казано от Миранда да звучи точно като по учебник, имайки предвид, че не може да си позволи да коментира друго, доказателството за добрите взаимоотношения между тях е това, че тя е измежду първите, поздравили Блум и Пери за първородната им дъщеричка. "Толкова се радвам за вас, хора. Нямам търпение да се срещна с нея."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA