Софи Търнър и Джо Джонас са готови за второ дете

Макар да станаха родители преди по-малко от половин година, Софи и Джо са готови да увеличат състава на семейството си още веднъж.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 ноември 2020

Софи Търнър и Джо Джонас посрещнаха първото си дете в края на юли тази година, но вече са готови да увеличат състава на семейството си.

Източници, близки до двойката, коментират, че след раждането на дъщеря им Уила, "Джо и Софи се опитват да имат още едно бебе. Развълнувани са да разширят семейството си, тъй като тя ги е направила наистина свързани", което довежда до напълно естественото им желание да имат истински голяма фамилия.

Двамата станаха родители в последните дни на юли, като тогава по-малкият брат на Джо - Ник сподели, че също като Джиджи Хадид и Зейн Малик, музикантът и звездата от "Игра на тронове" не могат да се наситят на малкото си момиченце и "отделят специално време, за да се насладят на този момент, който споделят само със семейството и приятелите си". 

5457

Именно пандемията е предизвикала двамата да бъдат страшно предпазливи по отношение на това кой е около тях и малкото им момиченце. "Въпреки че в момента обстоятелствата са различни заради пандемията, Джо беше там по време на раждането. Щастливи са, че имат повече време, което да прекарат вкъщи, свиквайки с новия си съвместен живот." И макар наистина да пазят важните подробности в тайна, напоследък двамата започнаха да говорят за семейния живот.

Търнър наскоро използва и официалния си Instagram акаунт, за да разкрие новата си татуировка, която е почит към малкото момиченце. Под мастиленият знак "J", посветен на Джо, Софи вече има и буквата "W", а с помощта на златно колие разкри и датата, на която животът им е станал по-хубав и цветен - 22 юли.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA