Джъд Лоу е бил предупреден за пандемията: "Въпросът беше кога, а не ако"

Колкото и да го харесваме, искаме да попитаме толкова ли беше трудно да се обади и да каже какво предстои?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 ноември 2020

"Когато 2020-а започна и чухме за това, което се случва в Китай, а после и в целия свят, определено алармата звънна в главата ми", споделя Джъд Лоу в ново интервю за GQ.

Актьорът, който наскоро стана баща за шести път, признава, че по време на снимките на трилъра "Заразяване" екипът на продукцията го е предупредил за появата на подобна пандемия в рамките на няколко години.

Лентата с участието на Кейт Уинслет и Марион Котияр приковава зрителите към големия екран през 2011 г., а сега се оказва, че Джъд е бил наясно с всичко. "Имаше абсолютното усещане, че това ще се случи. Големите учени на снимачната площадка бяха опитни специалисти, които знаеха какво да очакват. Въпросът беше кога, а не ако."

"Начинът, по който те го описаха тогава, просто има смисъл. Страшното е, когато го видиш да се случва. С началото на годината и първите случаи в Китай бяха факт, определено си спомних тяхното мнение. За съжаление не бях изключително изненадан."

45758

Само преди няколко месеца Кейт Уинслет също потвърди, че ролята ѝ в лентата е успяла да я подготви за случващото се. "Прекарах време с едни от най-добрите специалисти по обществено здраве в света. И кое беше едно от най-важните неща, на които ме научиха? Мийте ръцете си така, сякаш животът ви зависи от това." Одобряваме! Не само в условия на пандемия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA