Кейт Мидълтън ще фокусира 2021-ва върху развитието на децата

Херцогинята на Кеймбридж продължава с амбициозните си планове за малчуганите на Великобритания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 ноември 2020

След стартирането на това, което дворецът Кенсингтън нарече "най-важният" момент в своята благотворителна дейност, Кейт Мидълтън е готова да разкрие резултатите от специално проучване, имащо за цел да подобри дейността им занапред.

По-рано тази седмица, по време на виртуален брифинг с изпълнителния директор на изследователската компания Ipsos MORI, херцогинята на Кеймбридж благодари на всички един милион участници в нейния призив за действие и затвърди своята филантропична теза - ранните детски години на всеки индивид са от значение за неговото успешно и ползотворно развитие по-нататък.

Мидълтън заяви, че "през следващата година ще обяви амбициозните си планове за издигане на значението на ранното детство". Нейната цел е да внесе положителна промяна в живота на деца под пет години в цялата страна и също така да намали нуждата от късна намеса, която само в Англия и Уелс възлиза на около 22.7 милиарда щатски долара държавно финансиране.

"През последното десетилетие се запознах с хора от всякакви сфери. Видях, че преживявания като бездомност, пристрастяване и лошо психично здраве често се основават на трудно детство", коментира съпругата на принц Уилям. "Първите години не са просто за това как отглеждаме децата си, те всъщност са за това как отглеждаме следващото поколение възрастни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA