Уилям и Кейт започват обиколка на Великобритания с влак

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж носят празничния дух и са готови да помогнат на всички общности, засегнати от COVID-19.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2020

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж започнаха своята тридневна обиколка с кралския влак, тръгвайки от лондонската гара Юстън в неделя вечер. Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнаха с основните транспортни работници на гарата, за да им благодарят за упоритата работа по време на пандемията от COVID-19.

Както става ясно от официално изявление на двореца Кенсингтън, двамата ще извършат тридневна обиколка "преди коледните празници, за да отдадат почит на невероятната работа на отделни лица и организации, които са надминали очаканията и дали адекватен отговор на пандемията". 

Очаква се родителите на Шарлот, Джордж и Луи да изминат "1250 мили и да се срещнат с работници от първа линия, доброволци, учители, ученици и младежи, за да чуят техния опит и видят вдъхновяващите резултати, които са постигнали през тази предизвикателна година". Кейт и Уилям, от своя страна, споделят, че очакват с нетърпение да споделят благодарността си, като подкрепят тези общности.

Преди да се отправят на предпразничното си пътуване, Кейт и Уилям бяха поздравени от Shakin Stevens' и неговия емблематичен празничен хит Merry Christmas Everyone. А след като във фокуса на всички публични ангажименти на двойката са и визиите, с които Кейт се появява на тях, няма как да пропуснем близкият поглед. Мидълтън отново залага на любимото си мъхесто зелено палто Alexande McQueen и шал с кленови листа на York Scarves, който струва около 20 долара, но както можете да предположите, вече е изчерпан.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA