Гуен Стефани не иска COVID сватба

"Дори ако намалим списъка с гости само до членове на семейството, все още говорим за прекалено много хора."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2020

Гуен Стефани очаква с нетърпение сватбата си с Блейк Шелтън, но в никакъв случай тя няма да се състои, докато предизвикателствата на пандемията все още са налице. В ново интервю бившата вокалистка на No Doubt заяви, че плановете за големия ден все още са във въздуха заради случващото се с COVID-19.

"Бих казала, че просто искам родителите ми да са там в този момент, но те не дойдоха дори на Деня на благодарността, защото са уплашени, така че наистина биха предпочела да не е в COVID ситуация", коментира Стефани, която наскоро обяви, че двамата с кънтри музиканта са на път да увековечат взаимоотношенията си.

"Дори ако намалим списъка с гости само до членове на семейството, все още говорим за прекалено много хора, така че ще видим какво ще се случи в следващите няколко месеца", казва още тя, споделяйки, че изобщо не се чувства "сгодена". "Чувствам се толкова странно, защото хората го повтарят от дълго време, от около пет години. Ще се ожените ли? Сгодени ли сте? Сега всъщност сме и имаме чувството, че сме като в анимация."

Гуен и Блейк са двойка от около пет години, а новините за връзката им излизат наяве няколко месеца, след като Стефани се развежда със съпруга си Гавин Росдейл, а Шелтън с кънтри иконата Миранда Ламбърт.

"Хей, @gwenstefani благодаря, че спаси моята 2020-а ... И останалата част от живота ми .. Обичам те. Чух ДА!", гласи описанието под трогателния пост, който двамата споделиха в социалните мрежи, за да обявят годежа си. Както можете да предположите, тогава постът събира близо 10 000 харесвания за по-малко от 10 минути.

Не знаем дали Гуен отново ще облече розова сватбена рокля, но очевидно, също като Джей Ло и Алекс Родригес, ще мине известно време преди да стане ясно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA