Тейлър Суифт разкри името на бебето на Джиджи и Зейн?

Знаем, че Тейлър Суифт е кралицата на изненадващите разкрития, но това не е ли ПРЕКАЛЕНО?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2020

Тейлър Суифт определено ни изненада с решението да пусне на пазара втори студиен албум тази година, най-вече заради факта, че последният такъв датира отпреди няколко месеца. Оказва се обаче, че е повече от възможно не това да бъде най-важното около реализирането на evermore.

Верните почитатели на певицата вече имат конспиративна теория, която успя да ни шокира и накара да се замислим. Според немалко потребители в Twitter и Instagram, новият албум на Суифт разкрива името на малката наследница на Джиджи Хадид и Зейн Малик.

Супермоделът и музикантът станаха родители през септември, но пазят подробностите около появата на детето в тайна, като към този момент я показват само в гръб и я назовават индиректно. 

На фокус е един от последните постове на по-голямата сестра Хадид в Instagram, както и траклистът на evermore. "Август, чакайки нашето момиче", гласи описанието под въпросната публикация на Джиджи, а следвайки логиката, че август е осмият месец от годината се отправяме към осмото парче от албума, което се казва "Доротея".

Феновете предполагат, че точно така се казва детето на Малик и Хадид, а имайки предвид, че Суифт разкри името на третата дъщеря на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс в песен от folklore по-рано тази година, всеки един елемент от тази иначе налудничава теория ни се струва повече от логичен. Или и ние сме луди?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA