Сиа е била въвлечена в "любовна афера" от Шая Лебьоф

Изпълнителката на Chandelier описа актьора като "патологичен лъжец" и подкрепи британската звезда FKA twigs.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2020

Ден след като британската звезда FKA twigs заведе дело срещу бившия си приятел Шая Лебьоф за "нападение, емоционално насилие и сексуално изтощаване", певицата Сиа също сподели за негативния си опит с актьора, предупреждавайки други жени "да стоят настрана". 

"Аз също бях наранена емоционално от Шая, той е патологичен лъжец, който ме въвлече в прелюбодейна връзка, твърдейки, че е неженен. Вярвам, че е много болен и изпитвам състрадание към него и към жертвите му. Просто обичайте себе си - стойте настрана, стойте далеч", коментира тя в социалните мрежи, след като Twigs разказа личния си опит.

Макар Сиа да не навлиза в подробности за връзката си с Шая, ясно е, че двамата се запознават през 2015 г., когато си сътрудничат за музикалния видеоклип към сингъла Elastic Hearts. По това време Шая е във връзка с актрисата Миа Гот, с която се разделят през 2018 г. 

В документите, необходими за делото, FKA обвинява актьора в "безмилостни" злоупотреби по време на едногодишната им връзка, описвайки няколко случая на домашно насилие. "Това, което преживях с Шая, беше най-лошото нещо през целия ми живот", казва тя в интервю за The New York Times. "Не мисля, че хората някога биха предположили, че това ще ми се случи, но може да се случи на всеки."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA