Вижте трейлъра на документалния филм за Били Айлиш

Мястото е AppleTV+, големият ден е 26 февруари, а крайният резултат обещава да бъде такъв, какъвто само Били може да подготви.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2020

Неотдавна екипът на Apple Original Films обяви, че вече работи върху грандиозен документален филм за живота на поп сензацията Били Айлиш. Заедно с трейлъра на продукцията, пуснат по-рано днес, става ясна и нейната премиерна дата.

Световната поява на "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" ще бъде на 26 февруари, а режисьор на филма е носителят на "Оскар" Ар Джей Кътлър. Очаква се 90-минутното виртуално пътешествие да бъде разпространено в кината по цял свят от NEON, но глобалната му премиера ще се случи в каталога на абонаметната стрийминг платформа на гиганта Apple - Apple TV+.

"Billie Eilish: The World’s A Little Blurry" разказва истинската история за живота на певицата - от ранните ѝ творчески години до превръщането в световната суперзвезда, която е сега. Работещите по продукцията обещават "дълбок интимен поглед в необикновеното тийн пътешествие на едно 17-годишно момиче, навигиращо живота си на път, на сцена, вкъщи със семейството си, докато пише песни и издава дебютния си албум "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?"

Участие в документалната лента ще вземе не само Били, но и всички нейни роднини, близки приятели и членове на екипа. Трейлърът на филма е в типичната цветова гама на изпълнителката и обещава да бъде истинско зрелище - такова, каквото само тя може да измисли и поднесе на широката аудитория.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA