Какви родители са принц Уилям и Кейт Мидълтън?

Използваме страхотната коледна картичка на семейството, за да надникнем зад кулисите на двореца Кенсингтън.

Димитър Андонов 17 декември 2020

Неведнъж сме стигали до заключението, че въпреки титлите, задълженията и етикета, принц Уилям и Кейт Мидълтън са съвсем нормални, здраво стъпили на земята хора, за които най-важното е семейството.

След като преди няколко дни в публичното пространство се появиха сурови кадри от коледната картичка на семейството, в която се влюбихме, сега използваме нейната официална поява в social media каналите на двореца Кенсингтън, за да разберем какви са наистина зад стените му любимите кралски особи.

Близки приятелки на херцогинята на Кеймбридж споделят, че тя е не по-различна от повечето майки: заета, всеотдайна, любяща и сурова, но само когато се налага. Напълно в синхрон с родителския пакт, който двамата с Уилям сключват още при раждането на принц Джордж, за тях най-важното е да отгледат децата си по възможно най-нормалния начин.

"Домът в Кеймбридж е нормален семеен дом с деца, които тичат наоколо и събарят разни неща. Няма тежък въздух и поклони", коментират приближени до Мидълтън. "Когато я видите зад затворените врати с децата, тя е много самоуверена майка, която не се страхува да им каже нещо, в случай че са сбъркали."

И въпреки че Кейт е известна с безупречния си външен вид и международен статут на модна икона, в свободното си време тя не се отклонява от непринудеността. "Винаги е вързана на опашка. Носи или дрехи за фитнес или рокля и маратонки, с много малко грим, особено когато закъснява, за да заведе децата на училище", казват още те. "Това е животът на работеща майка с три малки деца - просто с по-различен вид работа от повечето."

Същото твърди и кралският експерт Кейти Никол, която издава книга с преки наблюдения за семейството преди няколко години. "Децата са забележително обикновени въпреки кралския си произход. Виждала съм как Кейт разхожда децата в парка, как си играе с тях в пясъчника, как заедно обикалят градините. За тях е важно да отглеждат децата си с разбиране за техния социален статус, но също така искат да им дадат едно нормално детство." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X