Кейт Мидълтън просто не спира да доказва, че е истинска модна икона

Щом херцогинята на Кеймбридж няма проблем да залага на едни и същи палта от гардероба си, значи нямаме и ние.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 декември 2020

Няма да се разсърдим, ако кажете "писна ни всеки да ни занимават с Кейт Мидълтън". Правим го, защото тя непрекъснато демонстрира нещо, с което сме наясно от известно време, а именно, че статутът ѝ на модна икона е повече от заслужен с течение на времето.

В края на уикенда херцогът и херцогинята на Кеймбридж обявиха, че поемат на кралска обиколка из Великобритания, която ще осъществят с влак и в рамките на която, ще изразят своята благодарност към всички общности, положили неимоверни усилия, за да се справят с хода на пандемията.

Първият ангажимент на кралската двойка бе в центъра за спешна помощ на Нюбридж, където Кейт се появи в синьо палто Catherine Walker, съчетано с чанта от шотландския бранд Strathberry. Там двамата с Уилям благодариха на персонала за невероятните усилия, положени в последните няколко месеца, въпреки всички лични трагедии.

По-късно двойката пътува до Северна Англия, където Кейт се среща с доброволци, които подкрепят възрастни членове на тяхната местна общност. За появата си Мидълтън залага на тъмносиньо палто Hobbs и маслинено зелен шал.

Тази сутрин любимите кралски особи посетиха замъка Кардиф и щанда на Toast Your Own Marshmallow. Майката на три деца отново залага на палто от любимия си Alexander McQueen (яркочервеното такова, което облече за началото на нейния фотографски проект Hold Still през октомври), съчетано с червен шал от тартан, пола, ботуши Ralph Lauren и чифт черни кожени ръкавици.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA