Останахме влюбени и в последната визия на Кейт Мидълтън

Само ние ли се чувстваме готови гардеробът ни да носи коледно настроение... в пурпурно червено, точно като Кейт Мидълтън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 октомври 2020

Може да ни помислите за луди, но херцогинята на Кеймбридж ни накара да мечтаем за коледните празници с последната си публична поява, макар все още да се намираме в последните дни на октомври.

Двамата с принц Уилям посетиха лондонската гара Ватерлоо, едно от местата, където са подредени фотографиите от специалния проект Hold Still, по инициатива и селекция на самата Мидълтън. Целта на изложбата е да покаже културния застой, настъпил в Обединеното кралство по време на коронавирусната пандемия.

За специалното посещение Кейт носи пурпурно червено вълнено палто на Alexander McQueen (само според нас ли носи духа на Коледа?), което наслоява върху бяла блуза и черна миди пола. Комбинацията е повече от успешна, благодарение и на аксесоарите - черна кожена чанта и любима маска за лице с флорална щампа, тъй като случаите на COVID-19 и на територията на Великобритания продължават да се увеличават.

"Всички бяхме поразени от​​​​​ невероятните изображения, които вече видяхме. Те ни дадоха представа за преживяванията и историите на хората от цялата страна", споделя Мидълтън в официално изявление при обявяването на проекта. "Имаме няколко отчайващо тъжни образи, изразяващи човешката трагедия по време на пандемията, както и други, оптимистични снимки на хора, които се събират, за да подкрепят по-уязвимите."

100-те финални снимки ще бъдат изложени на билбордове и популярни места в цялата страна в продължение на четири седмици, а ние отново сме впечатлени и възхитени от работата и визията на Кейт. Само преди няколко дни тя облече също толкова елегантен черен костюм на Alexander McQueen, за да обяви участието си във виртуалната церемония на друг фотографски конкурс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA