Коледната картичка на Кейт, Уилям и децата е тук

Шарлот, Джордж и Луи определено насочват вниманието към себе си в новата празнична картичка на кралското семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2020

Любовта и интереса към британското кралско семейство са неспирни, това е и причината всяка година с нетърпение да очакваме тяхната коледна картичка. Принц Уилям и Кейт Мидълтън неведнъж доказаха страстта и релевантността си по отношение на празниците и, както можете да се досетите, тази година не е изключение. 

Последният уикенд съвпадна с появата на тазгодишната им картичка в интернет пространството. На нея виждаме авторска и непубликувана до този момент снимка на Кейт и Уилям, които са в компанията на Джордж, Шарлот и Луи. 

Семейството позира пред купчина дърва с координарани тоалети в кафявата гама, а според The Daily Mirror, празничният им поздрав е адресиран "до всички невероятни служители на първа линия", на които членовете от фамилията пожелават "много щастлива Коледа и Нова година."

Макар да не е ясно къде и кога е направена фотографията, тъй като дворецът Кенсингтън все още не я е публикувал официално, херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекарват по-голяма част от времето си в Норфолк и се очаква дори да отбележат празниците там, тъй като за първи път от три десетилетия ежегодното празненство с кралицата в Сандрингам е отменено.

кейт уилям

"Те имат щастието да прекарват Коледа със семейството си всяка година, но разбират, че тази година коледният сезон ще бъде различен", споделят близки приятели. Принц Хари и Меган Маркъл също няма да се завърнат във Великобритания за празниците, имайки предвид пандемията и случващото се в живота им напоследък.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA