Принц Уилям и Кейт Мидълтън извън протокола

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са също толкова естествени и здраво стъпили на земята, колкото сме свикнали да ги виждаме.

Въпреки че Кейт Мидълтън е любимката не само на британския народ, но и на всички кралски привърженици по света, съмняваме се, че тя може да демонстрира цялото си прекрасно величие и отношение към хората, имайки предвид строгия протокол на короната. Именно затова е любопитно да научим, че дори когато камерите не работят и не се налага да махат от балкона, херцогинята на Кеймбридж и съпругът ѝ са също толкова естествени и здраво стъпили на земята. 

кейт мидълтън

Любопитната информация идва от фризьора на Мидълтън - Ричард Уорд, който споделя, че тя има "невероятно чувство за хумор". "Няма нужда въздухът да е странен и твърде претенциозен, можете да се пошегувате с нея", разкрива той, споменавайки как при първото си посещение в двореца Кенсингтън, Уилям собственоръчно му е направил чаша чай, докато го е разхождал из всички стаи.

кейт уилям

Уорд работи с Мидълтън от близо 10 години. Самият той разкрива, че в големия сватбен ден преди вече 9 години, принц Уилям всъщност му е помогнал, за да завърши перфектната визия на херцогинята на Кеймбридж. "Исках да покажа на Кейт задната част на косата ѝ и се мъчех да ходя с това огледало на 500 години зад нея, а той просто предложи да ми помогне. Казах му, че няма нужда, но го направи. Той е страхотен, наистина страхотен." Как да не се интересуваш от тях и да не ги обичаш? Чакаме отговор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA