Спечелете новия албум на Майли Сайръс!

GRAZIA и Virginia Records ще подарят на трима от вас жестокия нов албум на Майли.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2020

#GRAZIAChristmas продължава, игрите с подаръци - също! Следващата изненада в коледния ни чувал е за всички меломани. Екипът на GRAZIA и страхотните ни приятели от Virginia Records сме готови да подарим на трима от вас жестокия нов албум на Майли Сайръс - Plastic Hearts!

Хитовата компилация представя Майли в по-различна светлина от тази, в която сме свикнали да я виждаме до момента, но отново дръзка, смела, зверски талантлива и неизменно хитова.

"Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп, много рок. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение. Креативният процес по създаването на този албум идва от чувства, провокирани в мен, а не от напрежението, което се създава в индустрията", споделя самата тя при обявяването на албума.

Как да го спечелите? Вижте в последния пост в официалния Instagram акаунт на GRAZIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 23-и декември и обявим в story и коментар. Plastic Hearts излиза у нас от Sony Music и Вирджиния Рекърдс и с медийната подкрепа на The Voice Radio, радио Витоша, EVA и GRAZIA. Късмет!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA