Ким Кардашиян раздава 500 000 долара на фенове за Коледа

Средната сестра от най-известното семейство в света ще изненада почитателите си навръх най-светлите дни от годината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2020

Много хора упрекват Ким Кардашиян за това, че е просто известна жена с адски много пари в банковата си сметка. Тя обаче определено е от знаменитостите, които понякога влагат емоция и смисъл в тях, особено на фона на случващото се в света.

40-годишната реалити звезда и бизнесдама разкри, че за тази Коледа ще зарадва 1000 свои фенове с по 500 долара. "Хей, хора! Това е най-прекрасното време на годината", споделя тя в Twitter. "Знам, че 2020 г. беше наистина тежка и хората се борят, притесняват се как ще платят наем, ще сложат храна на масата или подарък под елхата за децата си. Искам да разпространя любовта, като изпратя 500 долара до 1000 души."

Жестът на Ким накара нейните последователи да изразят силната си благодарност. "Сестра ми няма профил в Twitter или пари в брой, но откакто роди през октомври, малкото ѝ семейство изпитва затруднения. Такъв подарък би бил невероятен", гласи един от коментарите под поста.  

Предполагаме, че решението на Ким е взето и предвид нейния опит по време на социалната изолация. "Беше непознато и плашещо. Бяхме вкъщи сами с четирите ни деца. Трябваше да сменям чаршафите на Кание и да му помагам да стане от леглото, когато не се чувстваше добре", казва тя в ексклузивното си интервю за GRAZIA през октомври. "Предизвикателството беше, че всичко се оказа много непознато. Да сменяш чаршафите на мъжа си с ръкавици и маска е наистина плашещо."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA