Зоуи Кравиц се развежда след 18 месеца брак

Звездата от "Големите малки лъжи" и Карл Глусман са сложили край на взаимоотношенията си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2021

Зоуи Кравиц и съпругът ѝ Карл Глусман се развеждат. Това споделят източници, близки до двойката, които разкриват, че двамата са попълнили необходимите документи и са ги представили в съда точно преди празниците, на 23 декември.

Представител на звездата от "Големите малки лъжи" потвърждава, че тя и Глусман са решили да сложат край на взаимоотношенията си след 18 месеца брак.

Искрите между тях пламват още през октомври 2016 г., но решават да се отправят към олтара три години по-късно в парижкия дом на Лени Кравиц.

"Една година. Не такава, каквато очаквахме, но ако успеем да се справим с това, нищо няма да може да ни спре. Обичам те. Повече от всичко", споделя Кравиц през лятото, когато двамата с Карл празнуват година от изричането на заветното "да". 

67

През януари самата тя избра да разкрие повече за семейния живот, въпреки че често пази подробностите от него в дълбока тайна. "Свикнала съм семейството ми да живее в различни градове, но въпреки това успяваме да останем близки и да правим нашите си неща. Карл има собствена кариера и трябва да се фокусира върху нея, но знаем къде се намираме. Най-добрата част от брака, ако не друго, е това да имаш възможността да влезеш в странен скандал с някого и да знаеш, че никой няма просто да излезе през вратата. Тази отдаденост ти дава сигурност."

Тогава Зоуи определя съпруга си като "един от най-милите хора, които някога съм срещала. Имам чувството, че го познавам от дете, въпреки че преди това не сме се виждали. Имаме история, това е."

Няколко часа след появата на новините за развода им в публичното пространство холивудската звезда сподели не толкова индиректно meme в Instagram, в което виждаме drag queen да изхвърля в боклука чанта с етикет "хора, места и неща, които вече не отговарят на моите най-високи добродетели".

Надяваме се двамата наистина да открият щастието, защото в крайна сметка, всеки го заслужава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA