Салма Хайек посрещна новата година със сексапил

54-годишната звезда знае как да запали огън, по-добре от всички нас.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2021

Салма Хайек току-що ни даде урок как да посрещнем първите мигове от годината по най-добрия възможен начин. 54-годишната актриса сподели кадър в официалния си Instagram акаунт, на който позира край басейн в чифт шикозен кафяв бански. 

"СПРИ!", коментира Приянка Чопра под фотографията, която накара почитателите на Салма да я определят като "зашеметяваща кралица".

Само няколко дни преди това актрисата публикува и друга поредица от кадри по бикини, за които огнената реакция също не закъсня.. "Последните дни на 2020 г. Никога не съм била по-благодарна, че съм здрава и в контакт с природата", коментира тя тогава.

Салма не се срамува да покаже тялото си, въпреки че през септември навърши 54 години. Бившият треньор на звездата разкрива, че нейните тренировки са кратки - около 30 минути, от пет до седем дни в седмицата.

"Някои хора имат дисциплината да тренират сутрин, аз не съм от тях", споделя Хайек неотдавна. "Научих се как да държа тялото си така, че да активирам мускулите си през целия ден. Дори когато миеш зъбите си."

"Никога не почиствам кожата си сутрин. Баба ми ме научи, че през нощта кожата получава всичко, което е загубила през деня. Освен това, ако я почиствам много добре през нощта, защо се предполага, че ще е мръсна, когато се събудя?"

И макар че хейтърите в социалните мрежи непрекъснато я обвинявят, че е прибегнала до различни козметични интервенции, Салма отрича да има ботокс или филъри в лицето си. "Понякога си мисля, че трябва да направя нещо, но не знам какво ... Случва се да нося грим, но не и за да заведа детето си на училище."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA