Криси Тейгън се отказа от алкохола, трезвена е от 4 седмици

Съпругата на Джон Леджънд изненада всички с болезнено откровеното си признание в социалните мрежи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2021

Може да се каже, че вече сме близки приятели на Криси Тейгън, защото реалити звездата споделя всяка своя крачка с милионите си последователи в социалните мрежи. Точно там, само преди няколко дни, съпругата на Джон Леджънд сподели впечатленията си за книгата "Излез като жена: Радикалният избор да не пиеш в култура, обсебена от алкохола" на популярната авторка Холи Уитакър. 

След като заяви в коментар, че е трезвена от 4 седмици, Тейгън направи директно изявление пред широката аудитория: "Преди месец, навръх рождения ми ден, получих тази книга от моя доктор и добър приятел. Приключих с това да се излагам пред останалите, уморена от пиенето през деня и чувствайки се като пълен боклук до 6 вечерта, без да мога да заспя." 

"Оттогава съм трезвена, а ако вие не можете да видите тази промяна или просто нямате нужда от нея, имайте предвид, че все пак говорим за невероятно четиво", казва Криси, която напоследък преживя много покрай опустошителната загуба на третото си дете.

"Той просто нямаше да оцелее, а ако бяхме продължили, можеше и аз да не го направя. Късно една вечер ми казаха, че ще е време да го пуснем да си тръгне сутринта", разкрива Тейгън в емоционално есе няколко седмици след това. "В началото плаках малко, след това изпаднах цялата в сълзи, докато дъхът ми не успя да събере невероятно дълбоката тъга. Дори докато пиша това сега, отново усещам болката."

Надяваме се тази година да бъде по-добра и за тях!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA