7 неща, които ще ви направят фен на Камала Харис

Първата жена вицепрезидент на САЩ е напът да спечели сърцата досущ като Мишел Обама

Невена Дякова
Невена Дякова 11 януари 2021

Дългогодишната й успешна кариера доказва, че Камала Харис отдавна е заслужила мястото си в Белия дом, кои са нещата, които я доближават до обикновения човек обаче и това ли е причината за високия й рейтинг?

1. Обожава спортните обувки

… и не се страхува да ги носи в комбинация с официален костюм! Любимият й модел са класическите Chuck Taylor на бранда Converse, които вече имаха чифт, посветен на своята най-верна фенка сред политическия елит на Америка.

„Обожавам моите конвърски… Мисля, че те символизират нещо много по-голямо от стила. Всеки от нас, независимо от произхода си, езика, който майка му е говорила, в някакъв етап от живота си е притежавал чифт и това ни доближава като хора".

Kamala H

2. Колието е предпочитан от нея аксесоар

Перли – бели/черни, това е украшението, което разчупва строгия формален стил на бъдещия вицепрезидент на САЩ.

Kamala H 2

3. Обича да готви

Не си представяме жените с кариера често в кухнята, но Камала обича да готви и при възможност всяка неделя приготвя вечеря за семейството си. Развлича се и с четене на кулинарни блогове. „Майка ми обичаше да казва: Камала, ти определено държиш на хубавата храна, трябва да се научиш да готвиш", спомня си Харис.

4. Похапва пържени картофки

Въпреки че е известна с афинитета си към гурме кухнята и често самата тя приготвя специални менюта за близките си, Камала е фен на пържените картофи, като любимата й рецепта според съпруга й е: двойно изпечени с фъстъчено олио или патешка мас и розмарин.

Kamala H 3

5. Има красиво и цветно име

Камала означава „Лотос" от санскрит.

Kamala H 4

6. Мила е с кучетата

Още като сенатор, Камала няма против четириноги посетители в офиса си… самата тя няма домашен любимец, но винаги се радва, когато срещне такъв дори в тв студио.

7. Има страхотно чувство за хумор!

Този пост го доказва:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA