Специалната изненада за рождения ден на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж навърши 39 в събота, а децата и Уилям не са пропуснали възможността да я изненадат за празника.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2021

Кейт Мидълтън отбеляза 39-ия си рожден ден в събота. Както можете да се досетите, не с голямо и екстравагантно парти, а с чаен следобед вкъщи, организиран лично от принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Поради строгите социални ограничения в Обединеното кралство около COVID-19, херцогинята на Кеймбридж прекарва деня семейно в Анмър Хол, Норфолк, а децата са били организаторите на очарователното тържество, за което са подготвили чай и вкусни хапки с помощта на баща си и част от персонала.

"В крайна сметка тя се обучава за бъдеща кралица, но честно казано, никога не бихте могли да го разберете", споделя източник, близък до семейството. "Ако отидете вкъщи, ще получите чаша чай, лично приготвена от Уилям. Къщата им е прекрасна и приветлива, а не изискан дворец със задушевна обстановка."

Официалният Instagram акаунт на двореца Кенсингтън сподели специален пост по случай големия ден за Кейт, а самата тя благодари на всички за "милите пожелания". "Рождените дни бяха различни през последните месеци и мислите ни продължават да бъдат с всички, които работят на фронтовата линия в този момент."

57

Простата истина е, че Мидълтън не е като другите представители на аристокрацията. Тя не се притеснява да лети с пътнически самолет на нискобюджетна авиокомпания, не се интересува от последните трендове на котешката пътека и изглежда еднакво добре, както с Alexander McQueen, така и с дрехи, които струват по-малко от бутилка хубаво вино. Също така, винаги е усмихната. И винаги истинска.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA