Ан Хатауей просто мрази да я наричат АН

... и има няколко предложения за замяна на истинското ѝ име, когато го използваме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2021

Познавате Ан Хатауей като актриса, носителка на "Оскар" и бившата принцеса на измислената страна Женовия. Най-вече като Ан, нали? Само че тя иска останалите да я наричат "по всеки друг начин, който не е Ан".

Звездата от "Дневнициет на принцесата" използва гостуване в шоуто на Джими Фелън, за да направи изненадващото признание, че мрази сценичното си име, което всъщност е... нейното истинско име.

Хатауей разкрива, че не е никак приятно останалите да я наричат Ан, но това е името, което е посочила, когато е била принудена да избере професионалното си такова. "Бях на 14, направих реклама и трябваше да си взема SAG картата. Попитаха ме какво искам да бъде името ми. Казах си, че трябва да е така, както се казвам. Казвам се Ан Хатауей."

Макар тогава това да е изглеждало като правилния избор, на нея никога не ѝ е хрумвало, че до края на живота ѝ всички хора ще я наричат Ан. "Единственият човек, който ме нарича така, е майка ми и го прави само когато е наистина, наистина ядосана." Има ли други изненадани?

"Всеки път, когато изляза на публично място и някой започне да вика името ми, мисля, че ми крещи. Същото е на снимачната площадка. Всички казват "Ан, Ан, Ан...", а аз просто си мисля къде съм сбъркала."

Абсолютно логичният въпрос е един. Как да се обръщаме към нея, дори когато я споменаваме индиректно? Хатауей има няколко предложения, в случай че не харесвате Ани. "Хората ме наричат Мис Хис, някои ме наричат Хат. Не се колебайте, както и да е, всичко друго, освен Ан."

Окей, окей, окей. Да се върнем ли и редактираме всички места, в които сме я наричали Ан? 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA