Деми Ловато се изправя срещу демоните си в нова YouTube поредица

Изпълнителката на Tell Me You Love Me е готова да разкаже всичко за "танца" си с дявола.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2021

Фотография: Instagram/@ddlovato

Когато Деми Ловато претърпя почти фатална свръхдоза през 2018 г., тя обеща да разкаже на света събитията, довели до злощастните случвания. Е, изглежда най-накрая е готова да го направи, при това в специална YouTube поредица, озаглавена Dancing With the Devil.

Голямата премиера с два епизода е на 23 март в официалния канал на Деми, а останалите се очаква да бъдат публикувани във всеки от следващите два вторника.

Режисирана от Майкъл Д. Ратнър, поредицата отразява последните три години от живота и кариерата на Ловато. Продукцията стартира малко след началото на световното турне Tell Me You Love Me и обещава "честен поглед към някои от най-предизвикателните моменти в живота на Ловато, която разкрива предишните си травми и открива важността на физическото, емоционално и психично здраве."

"Изминаха две години, откакто се изправих лице в лице с най-мрачната точка в живота си и сега съм готова да споделя историята със света", споделя Деми в официално изявление. "За първи път ще можете да видите хрониката от моята гледна точка. Благодарна съм, че най-накрая успях да се изправя лице в лице срещу миналото си."

"Готовността на Деми да изследва най-тъмните моменти от живота си ще остави публиката с пълно разбиране за всичко, което е преживяла. Документалните серии ще осигурят истински прозорец към живота на една от най-големите звезди в света, която е просто човек", коментира Ратнър, а имайки предвид успеха на първия документален филм на Деми Simply Complicated (2017), нямаме търпение и за този.

Сигурни сме, че ще ни разчувства!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA