Лейди Гага и Джей Ло ще посрещнат Джо Байдън в Белия дом

Музикалните икони ще пеят на церемонията по встъпване в длъжност на 20 януари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2021

Колкото и да не му се иска, след по-малко от седмица Доналд Тръмп ще напусне Белия дом, за да може новоизбраните президент и вицепрезидент на САЩ да встъпят в длъжност.

След убедителната победа и съпътстващите моменти около нея, Джо Байдън и Камала Харис ще поемат новите си роли на 20 януари, а на специалната церемония, която обещава да покаже "многообразието на Америка", специални музикални изпълнения ще имат Лейди Гага и Дженифър Лопес.

Изпълнителката на Poker Face ще завладее сцената с нещо добре познато, а именно акапелно изпълнение на химна на страната, с който се справя безпроблемно, както стана ясно от полувремето на Super Bowl преди няколко години.

Не е ясно какво точно ще изпълни Лопес, но ние не изключваме възможността да заложи на Jenny From The Block, тъй като основният фокус в кандидатпрезидентската кампания, а и очевидно в самото управление на Байдън и Харис, е именно разнородността в политически, демографски и емоционален план.

Очаква се към церемонията да се присъединят чернокож пожарникар, поет лауерат, пастор от родния град на Байдън, католически свещеник и дори Том Ханкс, който ще има специална роля в големия ден.

Всички те изразяват уверено "непоколебимото виждане" на Байдън и Харис за "нова глава в американската история", а именно такава, която вече е успяла да преодолее дълбокото разделение и предизвикателствата.  

Очаква се церемонията да бъде сравнително скромна поради развитието на пандемията в САЩ, но организаторите обещават да спазят всички мерки за сигурност, като в същото време направят деня наистина специален за привържениците на демократите. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA