12 урока за майчинството от Ашли Греъм

"Хората ти го казват, опитват се да го обяснят, но просто не познаваш тази любов, докато нямаш свое дете."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2021

Ашли Греъм е научила много през първата си година като майка.

Макар че е супермодел, интернет персона и истински модел за подражание, тя признава, че това е най-хубавата работа, която е получавала и не пропусна да отбележи първия рожден ден на малкия си син Исак, променил "живота и сърцето ми по начин, който не бих могла да си представя". 

"Честит първи рожден ден, Исак! Не мога да повярвам, че вече пиша това, защото сякаш вчера се срещнахме", споделя звездата от подиума в официалния си Instagram акаунт. "В същото време не мога да си спомня какъв беше животът без теб. Наблюдаването на растежа ти беше най-големият подарък", разкрива още тя в специално видео, за което събира 12 урока от последните 12 месеца.

"Посвещавам го на всички майки и деца по света. Тази година ни научи колко силни, приспособими и яростни можем да бъдем. Изпращам любов на всеки, на какъвто и етап да се намира от майчинството. За мен бе нещо различно. Научих се да обичам по начин, по който никога не съм знаела, че мога. Хората ти разказват, опитват се да го обяснят, но не познаваш тази любов, докато нямаш свое дете", споделя Греъм.

Говорейки с други майки, Ашли стига до извода, че "предизвикателствата идват и си отиват, но благословиите са просто много по-големи от малките неща, които се случват всеки ден."

Разбира се, известна със своя непримирим тон, тя не крие, че е открила начин да се справя с нежеланите съвети. "Просто кажете, че мама знае най-добре, когато получите непоискани препоръки от непознати, членове на семейството или някой съсед. Майчинството ме научи на толкова много. Наистина ли съм майка на малко дете?"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA