Кой е най-мразеният епизод на "Приятели"?

Да, има такъв. И, честно казано, склонни сме да се съгласим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2021

Въпреки че феновете на "Приятели" вероятно сме повече от тези, на който и да било друг сериал, не можем да отречем, че има някои сюжетни линии, които просто не са толкова страхотни и забавни в сравнение с цялостното преживяване.

Точно към тях се насочва екипът на ново проучване, проведено на територията на Обединеното кралство, което разкрива най-мразеният епизод измежду всички 236 такива.

Проследени са iMDB рейтингите на всичките 10 сезона, а направеният извод показва, че дори най-ниско оценените епизоди всъщност са в горната половина на класацията. Оказва се, че най-мразеният епизод от всички е 21 от 4 сезон, озаглавен "The One With The Invitation". В рамките на него Рос, за ужас на всички фенове, вече е сгоден за британката Емили, и се чуди дали да покани Рейчъл на сватбата няколко епизода по-късно.

Експертите посочват очевидната причина за ниския рейтинг на епизода (7.2/10), а именно връзката на любимия ни палеонтолог с Емили, която спокойно можем да наредим на първо място в списъка с манипулативни и неприятни герои.

57

Без да се занимаваме с реконфигурация и статистическа обработка на данни, потърсихме и най-обичаният епизод на "Приятели". Той е 5х14 - "The One Where Everyone Finds Out", където всички... разбират за тайната (до този момент) връзка на Моника и Чандлър. Склонни сме да повярваме, че е така, защото определено попада и сред нашите фаворити!

Междувременно, всички очакваме голямото завръщане на "Приятели". Преди няколко дни любимата ни Фийбе Буфе (Лиса Кудроу) потвърди, че ако всичко върви наред, се очаква снимките да започнат в началото на пролетта. "О, БОЖЕ, МОЙ", наистина нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA