Емили Ратайковски: "Не съм се подлагала на интервенции, но не съдя хората, които са"

Супермоделът ще стане майка съвсем скоро, а нейните фенове са повече от любопитни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2021

Може да се каже, че броят на хората, които обожават и тези, които ненавиждат Емили Ратайковски, е приблизително равен. Вторите не пропуснаха възможността да пуснат няколко нови налудничави теории в публичното пространство, въпреки че звездата е бременна и очаква първото си дете.

Ратайковски отговори на тези, които смятат, че си е инжектирала устата по време на бременността. "Не можете да си правите инжекции, когато сте бременна. Обемът на кръвта на жената се увеличава с 50%, поради което дамите могат да се подуят около лицето и устните", отговаря супермодела в Instagram story. "Никога не съм си правила интервенции, но в никакъв случай не съдя хората, които са."

Разбира се, имаше и потребители, които също като при Ашли Греъм, споделиха, че звездата от "Не казвай сбогом" сякаш е бременна от векове. Тя обаче се очаква да роди много скоро. "Бременността продължава 40 седмици, което определено може да изглежда прекалено дълго, но аз обявих бременността си по средата, а оттогава минаха само 3 месеца. Всъщност всичко стана много бързо", коментира тя в социалните мрежи.

Ратайковски отбеляза, че е видяла множество промени в тялото си по време на бременността, но бързо е свикнала с тях. "Странно е да видиш как тялото ти се променя за няколко месеца, но сега имам съвсем нова представа за нещата, за това, което наистина изглежда красиво."

Моделът обяви бременността си през октомври и още тогава сподели, че не се опитва да си представи синьо или розово одеялце в ръцете си. "Прекалено смирена съм, за да имам някакви фалшиви представи за контрол. Аз съм напълно безпомощна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, кое ще бъде детето ми, но изненадващо не се притеснявам", коментира тя, признавайки, че вече се учи от бъдещия си наследник.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA