Кийра Найтли не иска да снима голи сцени пред мъже

Причината за неписаното правило на актрисата? Известната суета и фактът, че вече е майка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2021

Кийра Найтли има заслужено място в редиците на Холивуд, но това не означава, че тя е готова да направи всичко за пари. "Нямам абсолютно радикални разбирания", споделя Найтли, която просто не се чувства комфортно в работата си с някои мъже. Причината е известна "суета", но в по-голяма степен е "мъжкият поглед".

Вземайки специално участие в един от първите епизоди на новия авторски подкаст на Chanel, Найтли коментира, че не прави онези "ужасни секс сцени, в които всички са потиснати и мрънкат, просто не ми е интересно да го правя, ако не се чувствам комфортно".

Найтли, която е на 35 и майка на две деца, казва, че всичко ще бъде по-различно, ако работи върху проект, който отбелязва възможните ъгли на майчинството и позитивните промени в тялото, но в същото време това би могло да се случи, само ако зад камера застане жена режисьор. 

"Тялото ти преди да станеш майка и това по-късно, със сигурност е различно. Бих искала да проуча това с жена, която го разбира. Не се чувствам удобно, опитвайки се да се съобразя с мъжкия поглед", коментира Найтли. "Казвайки това, напълно наясно съм какво е необходимо за една секс сцена. Твърде суетна съм и вече имам две деца, така че бих предпочела да не заставам пред група голи мъже."

Кийра Найтли не иска да снима голи сцени пред мъже

Миналата година Найтли дори поиска от няколко филмови студиа добавяне на клауза в договора ѝ, според която, след като стане майка, тя ще има "пълен контрол" върху голотата в различни сцени. 

Какво още споделя Кийра в първия епизод на Chanel Connects? Чуйте сами!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA