Кийра Найтли не иска да снима голи сцени пред мъже

Причината за неписаното правило на актрисата? Известната суета и фактът, че вече е майка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2021

Кийра Найтли има заслужено място в редиците на Холивуд, но това не означава, че тя е готова да направи всичко за пари. "Нямам абсолютно радикални разбирания", споделя Найтли, която просто не се чувства комфортно в работата си с някои мъже. Причината е известна "суета", но в по-голяма степен е "мъжкият поглед".

Вземайки специално участие в един от първите епизоди на новия авторски подкаст на Chanel, Найтли коментира, че не прави онези "ужасни секс сцени, в които всички са потиснати и мрънкат, просто не ми е интересно да го правя, ако не се чувствам комфортно".

Найтли, която е на 35 и майка на две деца, казва, че всичко ще бъде по-различно, ако работи върху проект, който отбелязва възможните ъгли на майчинството и позитивните промени в тялото, но в същото време това би могло да се случи, само ако зад камера застане жена режисьор. 

"Тялото ти преди да станеш майка и това по-късно, със сигурност е различно. Бих искала да проуча това с жена, която го разбира. Не се чувствам удобно, опитвайки се да се съобразя с мъжкия поглед", коментира Найтли. "Казвайки това, напълно наясно съм какво е необходимо за една секс сцена. Твърде суетна съм и вече имам две деца, така че бих предпочела да не заставам пред група голи мъже."

57

Миналата година Найтли дори поиска от няколко филмови студиа добавяне на клауза в договора ѝ, според която, след като стане майка, тя ще има "пълен контрол" върху голотата в различни сцени. 

Какво още споделя Кийра в първия епизод на Chanel Connects? Чуйте сами!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA