Майли Сайръс и TikTok ще завладеят Супербоул

Поп рок дивата ще има специално участие в полувремето на най-важното спортно събитие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2021

Майли Сайръс постоянно изненадва, но очевидно няма планове да спре. Изпълнителката на Plastic Hearts ще вземе специално участие в организирана от TikTok проява в полувремето на Супербоул, присъединявайки се към The Weeknd.

Финалната среща, която цялото американско общество проследява с интерес, ще се състои на 7 февруари на стадион "Редмънд Джеймс" във Флорида, а макар да е под шапката на социалната мрежа, която може да се каже, че спаси децата от негативите на локдауна, проектът ще бъде посветен на здравните работници, включили се в борбата срещу COVID-19.

Очаква се над седем хиляди вече ваксинирани медицински работници да бъдат сред почетните гости на мача, където ще могат да чуят изпълнението и на Сайръс. "Нямам търпение да се срещна с почетните гости на Супербоул. За мен ще бъде голяма чест да пея за тях", коментира тя в социалните мрежи. 

"Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп, много рок. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение", разкрива Майли при пускането на последния си студиен албум. "Креативният процес по създаването идва от чувства, провокирани в мен, а не от напрежението в индустрията."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA