Деми Ловато се завръща на малкия екран

Изпълнителката на Sorry Not Sorry е готова да се завърне към телевизията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2021

След доста дълга пауза от актьорската кариера, Деми Ловато е готова да се завърне на малкия екран и ще го направи в нов комедиен сериал за NBC, озаглавен "Hungry".

Изпълнителката на OK Not To Be OK ще застане начело на актьорския състав на поредицата, която е проект на Сузани Мартин. Със заглавия като "Уил и Грейс", "Жега в Кливланд" и "Фрейзър" зад гърба си, трудно можем да си представим нещо различно от откровена забава.

Сюжетната линия ще проследи група от приятели, които членстват в общност "проблеми с храната" и си помагат по време на житейско пътуване с храна, любов и успех, а освен главна роля, Ловато ще бъде и изпълнителен продуцент на продукцията.

Телевизията, дала живот на "Приятели", вече е поръчала пилотен епизод на шоуто, който бихме видяли в края на годината, ако се справи добре на предварителните тестове.

Това би било първият път от 2011 г. насам, в който ще видим Деми на екран. Тогава тя участва в популярното шоу на Disney "Sonny With a Chance", няколко месеца, след като участието в "Camp Rock" я направи звезда.

Междувременно, Ловато ще зарадва всички свои фенове и със специална YouTube поредица, за да разкаже повече повече за почти фаталната свръхдоза отпреди няколко години и съпътстващите я събития. "Изминаха две години, откакто се изправих лице в лице с най-мрачната точка в живота си и сега съм готова да споделя историята със света", споделя Деми. Голямата премиера е на 23 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA