Дженифър Анистън вече е (почти) блондинка

Любимата ни "приятелка" се завърна на снимачната площадка на The Morning Show със съвсем нова прическа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2021

Каквото и да е мнението ви за първия сезон на The Morning Show, ексклузивната продукция на Apple TV+ се завръща скоро, а Дженифър Анистън вече е на снимачната площадка.

Номинираната за "Еми" актриса сподели нов пост в Instagram, с който представи новата си прическа, постигната с любезното съдействие на нейния дългогодишен фризьор Крис Макмилън.

Звездата от "Приятели" позира с много светла, почти руса коса, която няма нищо общо с тъмнокестенявия цвят, избран от героинята ѝ Алекс за целия първи сезон. 

"Ааа, върнахме се...", гласи описанието под кадъра, в който Анистън нарича екипа на продукцията истински "dream team". След като феновете проявиха естествено любопитство, колежката на Джен - Рийз Уидърспуун потвърди, че сериалът скоро се завръща, а това означава, че вие може да го добавите в личния си списък с дългоочаквани продукции за следващите 12 месеца.

Освен The Morning Show, място в графика на Дженифър намира и специалното завръщане на "Приятели", снимките за което започват в първите дни на пролетта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA