10-те сериала, които очакваме и ще гледаме през 2021

Телевизионното изкуство никога не е било толкова разнообразно и визуално впечатляващо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2021

Миналата година определено не беше благосклонна към шоубизнеса и всички негови проявления. Напук на всичко, стрийминг платформите успяха да ни предложат немалко доста любопитни поредици - част от тях продължават и тази година, в компанията на няколко съвсем нови, които заслужават цялото внимание на света. Или поне нашето. Here we go!

Money Heist (Netflix)

Започваме с най-вълнуващото стрийминг преживяване, до което някога сме се докосвали. Финалният обир идва, а като знаем колко неща могат да се случат за 10 секунди, нямаме търпение за всички епизоди от сезон 5.

Премиера: Слуховете водят към април. Не бихме отказали да бъде и по-рано.

"Дикинсън" (Apple TV+) 

Драма, красиви тоалети и поезия? Ако няма нещо на света, което да ви звучи по-перфектно, запишете "Дикинсън” в календара си. Хейли Стайнфелд отново влиза в образа на иконичната и на моменти пикантна феминистка, която е трудно да не харесваш.

Премиера: 8 януари. Вече може да го гледате!

WandaVision (Disney +)

Елизабет Олсън и Пол Бетани участват в това интересно шоу, което е за всички верни фенове и последователи на Marvel. Двамата играят класическа двойка в преградията, докато не им се налага да се справят с малко предизвикателства, не съвсем типични за широката общественост.

Премиера: 15 януари. Да, нападайте!

"Клюкарката” (HBO Max)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Шоуто, което даде началото на всички продукции за гимназистки в карирани поли, се завръща с изцяло нов актьорски състав. Сюжетната линия е сходна, но осъвременена, така че тайните наистина да бъдат такива. Нали, Дан? Стискаме палци за различен финал!

Премиера: Снимките започнаха, надяваме се да е скоро.

Inventing Anna (Netflix)

През 2018 г. нюйоркско списание разкрива, че Анна Делви всъщност е измамница, успяла да се възползва от половината елит на града. Шоуто обещава да разкрие интересни подробности около случилото се, а Шонда Раймс в екипа просто ни предизвика да го добавим в списъка с вълнуващи попадения.

Премиера: Все още не е ясна.

Monarca (Netflix)

Най-горещото предложение в личните ни списъци с фаворити. Гледали ли сте "Династия”? Това е мексиканската, много по-мрачна и драматична интерпретация на същата сюжетна линия. Ужасно богато семейство, много пари, текила... а, да, също така наркокартел и няколко убийства. Влюбени сме!

Премиера: 2 януари. Може да се посветите още сега!

The Nevers (HBO)

Група жени със свръхестествени, мистериозни сили, изправени срещу враговете им? Да. Сюжетна линия, разположена в късната викторианска епоха? Да. Нужда от друго убеждение? Човекът зад "Бъфи, убийцата на вампири” е отговорен за сериала. 

Премиера: Вероятно в средата на годината. 

"Приятели” (HBO Max)

Може би най-дългоочакваното завръщане в телевизионната история. След 17 години отново ще видим заедно Дженифър, Кортни, Матю, Лиса, Дейвид и Мат. Честно казано, нямаме търпение. Сигурни сме, че и вие.

Премиера: Снимките започват в началото на пролетта, стискаме палци да се случи възможно най-скоро.

Dead to Me (Netflix)

Проследихте ли историята на Джен и Джуди? Дори да не сте, имате време, защото сезон 3 идва по-късно тази година. Ако искате повече информация, достатъчно е да знаете, че се случват няколко убийства, а двете приятелки се опитват да ги прикрият.

Премиера: Все още няма официална информация.

Nine Perfect Strangers (Hulu)

Никол Кидман отново застава пред камера, ръководена от Дейвид Е. Кели. Този път към тях се присъединяват Мелиса Маккарти и Люк Еванс, за да разкажат историята на девет перфектни непознати, които се записват за ужасно мистериозна wellness почивка. Достатъчно е да споменем, че телевизионната адаптация е базирана на книга на Лиан Мориарти.

Премиера: Към момента няма официална премиерна дата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA