Памела Андерсън се омъжи тайно за шести път

"Спасителката от плажа" е казала "да" на тайна церемония навръх Бъдни вечер

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 януари 2021

Фотография: Heather Ross

Едва ли Памела Андерсън вече може да ни изненада, но ето, че не спира да го прави.

Преди броени часове най-горещата "спасителка от плажа" обяви, че се ое омъжила за бодигарда си Дан Хейхърст на тайна церемония в дома ѝ във Ванкувър, проведена навръх Бъдни вечер.

"Тази една година, в която бяхме заедно, почувствах като седем - като кучешки години", споделя тя за любовта им, зародила се по време на пандемията. "Аз съм точно там, където трябва да бъда - в обятията на човек, който наистина ме обича."

На сватбата не са присъствали нито приятели, нито членове на семейство, но всички те да са дали своята "пълна благословия". "Оженихме се в имота, който купих от баба и дядо преди 25 години. Родителите ми също са се венчали тук и все още се заедно", разкрива Андерсън пред Daily Mail. "Влюбена съм. Всички, които познаваме, са щастливи за нас."

76

Към момента актрисата не планира голямо тропическо бягство за меден месец, защото казва, че "всеки ден заедно е нашият меден месец".

Зад гърба си Памела вече има няколко годежа и също толкова тайни церемонии. Тя е омъжена за Томи Лий между 1995 г. и 1998 г., а няколко месеца след раздялата им се сгодява за модела Маркус Шенкенберг. След като се разделят, тя казва "да" на Кид Рок през 2006 г., но се развеждат година по-късно. Бракът с Рик Саломон също трае точно година - между 2007 и 2008 г. Точно преди началото на пандемията, тя се омъжи за продуцента Джон Питърс, но взаимоотношенията им приключват след точно пет месеца.

58

Успоредно с всички големи новини, Андерсън обяви, че напуска и всички социални мрежи. "Това ще бъде последната ми публикация в Instagram, Twitter или Facebook. Никога не съм се интересувала от социалните медии. И сега, когато съм в място от живота си, истински вдъхновена от четенето и времето сред природата, аз съм свободна."

Пожелаваме ѝ цялото щастие на света!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA