Ева Мендес се е оттеглила от социалните мрежи заради дъщеря си

"Разбрах, че невинаги, когато съм вкъщи, присъствам наистина и прекарвам време с тях."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2021

Ева Мендес е от хората, които предпочитат да стоят настрана от социалните мрежи и да не документират всяка своя крачка там. Въпреки присъствието си в Instagram, звездата от "Бързи и яростни" не е най-активният потребител на социалната мрежа и споделя, че причината за това се крие в една от дъщерите ѝ.

"Напоследък не публикувам, защото малката ми дъщеря каза, че прекарвам твърде много пред телефона", разкрива тя в нов Instagram пост. "Бих могла да кажа, че тя го приема лично. Дете е, разбира се, че го е приела лично. Те разбират нещата по този начин, освен ако не им покажем обратното." 

"Поговорихме си, извиних се и ѝ обещах, че ще внимавам. Разбрах, че невинаги, когато съм вкъщи, присъствам наистина и прекарвам време с тях", споделя още тя, провокирайки цяла вълна от коментари на родители, които не са съгласни с нейната позиция и смятат, че децата нямат право на мнение.

"Не е неуважение, здравословно е. Децата заслужават уважение, а не ш***но отношение. Особено от страна на родителите."

Двамата с Райън Гослинг се срещат на снимачната площадка на лентата "Мястото отвъд дърветата" и заедно отглеждат дъщерите си Есмералда и Амада, които са съответно на 6 и на 4. Макар да не са от типа родители, споделящи всяка крачка на децата с милионите си последователи, двамата често коментират семейния живот.

"Понякога ни се струва, че имаме хотел с куп пияни и агресивни гости" - така описва Мендес живота по време на пандемията. "Случва се гостите да бъдат ядосани, да искат храна, а когато си легнат, ние просто да изчистим и да поговорим за това как са се отнасяли с нас през деня." Изглежда, че социалната изолация не е била лесна за никого.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA