Кейти Пери е готова да се посвети на веганството

И разкрива, че най-хубавата работа, която е имала до този момент, продължава да е тази на майка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2021

Кейти Пери стана майка в края на миналата година, което вероятно е и причината тя да осмисли приоритетите си и да се старае да прави съзнателни избори.

Звездата, която е инвеститор във футуристичната растителна марка месо Impossible Foods, сподели пред своите над 100 милиона последователи в Twitter, че е "около 95 процента готова да бъда сто процента веган", а към нейния експеримент се присъединява кучето ѝ Нагет. "Молете се за нас."

Разбира се, докато някои бързо похвалиха решението на Пери, намериха се и такива, които да осъдят нейния ход, тъй като "кучетата не трябва да бъдат вегани" и имат нужда от различни хранителни вещества.

Дискусиите по темата продължават в социалната мрежа, където бихте могли да проследите абсолютно всички включвания, но още по време на бременността си Пери споделя, че е била "ужасена" от говеждото и вече не е сред почитателите на червеното месо.

Междувременно, двамата с Орландо Блум продължават се наслаждават на щастливия семеен живот, за който изпълнителката на I Kissed A Girl разкрива: "Тя (малката Дейзи Дав - бел.ред.) промени живота ми и продължава да го прави. Мисля, че всяка жена разбира това, чак когато стане майка. Просто се фокусирате изцяло върху тази роля, защото искате да бъдете добра майка".

И макар тя да не смята да оставя музикалната си кариера на заден план, Пери споделя, че "да бъдеш майка е най-добрата работа на света" и съветва всички да го направят, когато се почувстват "готови". 

"Виждам колко се е променила през последните пет месеца. Разглеждах снимки и изведнъж забелязах, че тя има пухкави бузки. В известен смисъл това ме вдъхновява да оценявам всеки следващ ден все повече", разкрива още Кейти. Колко сладко!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA