Twitter отново е срещу Кайли Дженър, този път заради Сторми

Най-младата милиардерка в света не се притеснява от мнението на останалите, даже напротив.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2021

Сторми Уебстър току-що навърши три години (да, знаем, времето наистина лети!), което означава, че шансът поводът да не бъде отбелязан с голямо и пищно парти е повече от просто малък. 

След като Кайли използва вниманието на милионите си последователи в социалните мрежи, за да сподели немалко моменти от тържеството, потребителите на Twitter бързо се заеха със задачата да ѝ припомнят, че все още живеем в условия на пандемия и подобни събития, организирани от първото семейство на реалити телевизията, не са в никакъв контекст с реалността.

Последователите на Дженър получиха ексклузивен поглед към приказното парти на Сторми, организирано под наслов "третият път е очарователен". Както можете да се досетите, имаше много бонбонени цветове, балони, торти, но не и спазване на социална дистанция, което определено не се понрави на широката аудитория.

Това обаче далеч не е първият път, в който семейството се разполага под огъня, след като стана ясно, че Ким Кардашиян е направила пищно парти на частен остров, за да отпразнува рождения си ден, а Кайли организира още по-голямо парти за Хелоуин, което все пак реши да сподели в социалните мрежи. Вероятно не е предполагала точно колко голям ще бъде отзвукът.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA