Кайли Миноуг е сгодена!

Музикалната сензация е казала "да" на приятеля си Пол Соломонс след три години връзка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2021

Годината, която всички се надяваме да бъде по-добра в сравнение с предишните, за Кайли Миноуг започва с годеж! 52-годишната австралийска поп звезда е казала "да" на приятеля си Пол Соломонс, а новините потвърди неговата доведена майка. 

Слуховете се появиха по-рано вчера, когато актрисата Били Пайпър посочи Соломонс като "годеника" на Кайли в интервю за британското издание на Elle, а по-рано днес мащехата му разкри, че е "развълнувана" от голямата новина, но не може да каже повече, защото изрично е била помолена да не го прави. "Уважавам сина си и Кайли твърде много, за да кажа повече. Тя е много мила. Радвам се, че са сгодени, вълнуващо е."

Тя добави, че не знае къде или кога ще се случи сватбата, но изглежда двамата са наистина влюбени. 

Изпълнителката и креативният директор на британския GQ се запознат в началото на 2018 г. чрез общи приятели и може да се каже, че любовта им е факт от пръв поглед. Те пазят връзката си в тайна, но таблоидите разкриват истината за взаимоотношенията им още през април същата година. 

Тогава източник, близък до Кайли, споделя, че тя "не бърза да влиза в сериозна връзка, но със сигурност се радва на вниманието", тъй като е останала "много наранена и уязвима след раздялата си" с Джошуа Саси. "Нуждаеше се от време, за да го преодолее, но сега се се чувства готова да продължи напред." 

57

През юли с.г. двамата най-накрая потвърждават връзката си официално и зарадват папараците с разходка из Голямата ябълка. Няколко месеца по-късно Кайли споделя, че "всичко върви чудесно", защото Соломонс е "толкова добър, а двамата сме преживели достатъчно в живота си, така че се срещнахме в правилното време."

Ние им пожелаваме безкрайна любов и дълги години семейно щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA