Салма Хайек най-накрая коментира всичките си снимки по бански

Признаваме, че имаме нужда от повече Салма Хайек в Instagram-а и живота си. Тя е готова да ни го даде!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2021

Последната година Салма Хайек взриви няколко пъти социалните мрежи с горещи снимки по бански от своите ваканции. В случай че сте измежду милионите харесали някой от постовете ѝ, то със сигурност ще се зарадвате да научите, че тя няма намерението да ги спира скоро.

Мексиканската икона сподели, че снимките по бански са "освобождаващи" и направени към края на миналата година, когато тя най-накрая е успяла да избяга от реалността и да се потопи в малко екзотична магия. "Радвам се, че направих много снимки. Не се срамувам, защото беше първата ми истинска ваканция от доста време насам", разкрива тя.

Звездата от "Фрида" разказва, че е трябвало "да отслабне и тренира много", за да влезе отново в старите си бански, тъй като, подобно на всички нас, по време на карантината тя е прекалила с храната и времето, прекарано на дивана. 

Оказва се, че снимките на Салма не са от безкрайна екзотична почивка, а просто такива от обемния ѝ архив. "Запазих ги и пускам по малко на всеки две седмици. На хората им писна, но имам още. Нуждаем се от такива емоции през 2021 г."

"Хората ще си помислят, че нося бикини всеки ден. Не, всички кадри са от едно и също място", уверявя тя. Ние, честно казано, ги очакваме с нетърпение, защото имаме нужда от малко сексапил и позитивизъм.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA