Мишел Обама ще има собствено готварско предаване

Бившата първа дама на САЩ отново е готова да раздвижи каталога на стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2021

Изненада или не, Мишел Обама се завръща в Netflix. Този път с готварско шоу.

Бившата първа дама на САЩ привлече вниманието на милионите си последователи в социалните мрежи, след като обяви, че на 16 март нейното шоу "Waffles + Mochi" ще се появи в каталога на стрийминг платформата. 

"Повече от развълнувана съм да споделя, че на 16 март ще стартирам ново предаване в @netflix, озаглавено Waffles + Mochi", гласи описанието под поста"Радвам се, че семействата и децата ще се присъединят към нас в приключение, докато откриваме, готвим и ядем вкусна храна от цял свят."

Това, разбира се, далеч не е първото партньорство на Обама с Netflix. През 2020 г. тя лансира "Becoming" - документален филм, който проследява всяка нейна крачка от турнето за първата ѝ автобиографична книга със същото заглавие.

Нейното ново начинание изглежда като продължение на инициативата за здравословно хранене "Let's Move!", която имаше за цел да образова младите хора по отношение на храната. Имайки предвид подкаст договорите със Spotify, сигурни сме, че ще виждаме все повече от Мишел и все така няма да имаме търпение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA