Вижте Карди Би и Бела Хадид без капка грим

Супермоделът и рапърката решиха да покажат на почитателите си как изглеждат без суетата да е казала своята дума.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2021

Негативните коментари за Бела Хадид в социалните мрежи не са никак малко. Повечето от тях са свързани с голямата промяна, която тя претърпява, за да изглежда ТАКА. Въпреки всичко, супермоделът не се притеснява да публикува свои снимки без грим.

Преди броени дни Бела публикува няколко снимки в официалния си Instagram акаунт, за които позира със син бански пред огледалото. "Палестинка и холандка", гласи описанието под поста, където се включват много почитатели на по-малката сестра Хадид, готови да изразят възхищението си.

Разбира се, намериха се и такива, които споделят, че тя изглежда ужасно "уморена". "Току-що се бях събудила. Съжалявам, че торбичките ми те обиждат" е перфектният отговор от страна на Бела. Няколко минути по-късно, реакцията не закъсня. "Бела, крещяяя! Отговори ли ми току-що? Хей, толкова си красива. Торбичките ти са произведение на изкуството". Страхотен пример как лопатата се обръща, а?

Секси снимките идват съвсем малко, след като The Weeknd завладя сцената на Супербоул с изпълнението на песента си "Save Your Tears", която се предполага, че е директна препратка към взаимоотношенията му с Бела.

Горе-долу по същото време, в интернет пространството се появи и видео на Карди Би, която демонстрира абсолютно makeup-free визия. Въпреки че често е предизвикателна и бляскава, тя няма нужда от фалшиви мигли и прическа, за да е щастлива. 

"Говорете за лицето ми или брака ми... След събуждане, без филтър, коса и грим, чувствам се страхотно. И никога не съм се страхувала да покажа истинското си аз", разкрива тя. "Това съм аз без грим. Без филтър. Можете да видите всички дефекти по лицето ми."

"Просто искам да ви уведомя, че се чувствам комфортно в кожата си, че съм страхотна и щастлива", споделя още изпълнителката на I Like It. "С грим или не, аз съм кучка, която се справя добре."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA