"Мистър и мисис Смит" се завръща, този път на малкия екран

Най-иконичните роли на Брад Пит и Анджелина Джоли ще завладеят Amazon Prime Video през 2022 година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2021

Напълно официално можем да изпратим Бранджелина встрани от светлината на прожекторите, тъй като съвсем скоро предстои да видим нова двойка убийци в римейк на "Мистър и мисис Смит". 

Преди няколко дни актьорът Доналд Глоувър и вече иконичната Фийби Уолър-Бридж обявиха, че ще двамата ще влязат в най-известните екранни образи на Брад Пит и Анджелина Джоли за телевизионно продължение, което ще получи своето място измежду предложенията на Amazon Prime Video.

Глоувър и Уолър-Бридж не само ще разполагат с главните роли, но и с тези на изпълнителни продуценти, заедно със сценаристката Франческа Слоун. "Доналд и Фийби са двама от най-талантливите творци и артисти в света. Наистина е мечта за нас, както и за нашата глобална аудитория, тези две сили на природата да си сътрудничат като креативен екип", споделя директорът на Amazon Studios Дженифър Салк.

Вероятно няма нужда да ви припомняме оригиналния филм, режисиран от Дъг Лиман, където Пит и Джоли играят отегчена семейна двойка, изненадана да разбере, че и двамата всъщност са убийци, наети от конкурентни агенции да убият един друг.

57

Точно на снимачната площадка започва и романса между тях, което пък помогна на боксофис данните да скочат до близо половин милиард долара.

"Мистър и мисис Смит са емблематични образи и нямаме търпение да видим как Доналд, Фийби и Франческа ще се справят с тази задача", продължава изявлението на Салк. Ние, честно казано, сме повече от изненадани и ще се радваме да видим какво са подготвили.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA