Не, Салма Хайек не се е омъжила заради пари

Звездата от "Фрида" отговаря директно на критиките, които намекват, че тя е със съпруга си, но не по любов.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2021

Въпреки че е омъжена за съпруга си от цели 15 години, Салма Хайек-Пино все още се сблъсква с вълни омраза от хора, които смятат, че тя е с Франсоа-Анри Пино само заради парите му.

По време на свое ново участие в подкаста на Дакс Шепърд (съпругът на Кристен Бел - бел.ред.), талантливата актриса сподели, че това вече не я притеснява, тъй като взаимоотношенията ѝ с френския милиардер са лични и единствените хора, които са наясно с брака им, всъщност са самите те. 

Салма разкрива, че Пино е много повече от просто "бизнес магнат", въпреки че постът му като председател и главен изпълнителен директор на модния конгломерат Kering със сигурност помага.

"На снимки не можете да усетите магията в него. Той ме накара да стана много по-добър човек и да израствам по такъв различен и здравословен начин", коментира звездата от "Фрида". "Когато се омъжих за него, всички казваха: "О, това е уговорен брак. Тя се омъжи за него заради парите".

За да докаже, че нещата наистина стоят така, Салма разказва как в началото взаимоотношенията им изобщо не са били перфектни. "Бракът беше последното нещо, което исках. Изобщо не беше мой тип. Влязох във връзката с предубеждения, а той успя да стопи всички."

57

Истината е, че всеки може да казва каквото си иска и Хайек няма нищо против. "Да, както и да е. Помислете си дали бихме били заедно цели петнадесет години. Любовта ни е силна и всички тези слухове дори не ме обиждат." Свикнала с "жълтата" страна на славата, тя обаче признава, че подобни новини могат да повлияят на "любовта на живота" ѝ, както тя нарича Пино.

"За мен не е просто обида. Хората не могат да си представят каква радост е самият той", казва тя, без да се замисля за мнението на другите. Както винаги го прави най-добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA